Rotterdam
Westerstraat 56
3016 DJ Rotterdam
tel. (010) 750 35 85

Maanstaete
Parallelweg 2B
Postbus 528
6400 AM Heerlen
tel. (045) 571 39 39

info@bremenba.nl

NL - EN

Gezondheidszorg

terug

Onze groep opdrachtgevers in de gezondheidszorg is divers. Onder andere ziekenhuizen, zorginstellingen en specialistische behandelcentra maken gebruik van de diensten van Bremen Bouwadviseurs. Omdat ons kantoor één van de weinige adviesbureaus is die zowel bouwkundig als installatietechnisch adviseren, komt het steeds vaker voor de opdrachtgevers in de gezondheidszorg voor ons kantoor kiezen. Het feit dat er slechts één aanspreekpunt is, waardoor communicatielijnen kort en duidelijk zijn, spreekt aan.


Amsterdam UMC Imaging Center, Amsterdam

opdrachtgever:VUMC, Amsterdam
architect:Wiegerinck Architecten, Arnhem
functie:Ziekenhuis en onderzoekscentrum
periode:2016-2019
stichtingskosten:Vertrouwelijk
projectleider:Ron van den Berg, directeur

Op 23 september 2019 heeft het Amsterdam UMC Imaging Center haar deuren voor de eerste patiënten geopend. Het is een voor Nederland en Europa uniek Center waar de meest innovatieve beeldvormende medische technieken samenkomen voor gezondheidszorg en wetenschappelijk onderzoek. Er zijn de nieuwste technieken op het gebied van het stellen van diagnoses.

Bremen Bouwadviseurs verzorgde voor dit project de bouwkosten & budgetbewaking en het toezicht op de technische installaties. Voordat we tot oplevering overgingen werd er na een bouwtijd van ca. 2 jaar een grootschalige SAT (Site Acceptance Test) georganiseerd waarbij zo’n 30 personen aanwezig waren.


Zinzia Zorggroep, Wageningen

opdrachtgever:Zinzia Zorggroep, Wageningen
architect:Mecanoo Architecten, Rotterdam
periode:2019
stichtingskosten:Vertrouwelijk
projectleider:Ron van den Berg, directeur

Zinzia Zorggroep is gestart met de bouw van het psychogeriatrisch verpleeghuisdeel van Oranje Nassau’s Oord in Wageningen. In het afgelopen jaar zijn de laatste horden genomen voor de definitieve nieuwbouw naar een ontwerp van Mecanoo Architecten uit Rotterdam, waarbij Bremen Bouwadviseurs de opdrachtgever heeft ondersteund op het gebied van bouwkosten.


Meander Wonen, Bocholtz

opdrachtgever:Meander Wonen, Heerlen
architect:SATIJNplus Architecten, Born
functie:Zorgcentrum
periode:2018
stichtingskosten:Vertrouwelijk
projectleider:ing. Martijn van Weers

Voor Zorgcentrum Bocholtz van Meander Wonen zijn plannen gemaakt voor het verbouwen/renoveren van het zorgcentrum in Bocholtz. Bremen Bouwadviseurs is bij dit project betrokken en brengt advies uit over de technische installaties en het energieconcept, de omgevingsvergunning, de prijs- en contractvorming en de eventuele uitvoeringsbegeleiding.


Pameijer, Rotterdam

opdrachtgever:Pameijer, Rotterdam
periode:2013-heden
stichtingskosten:Vertrouwelijk
projectleider:ing. Mattijs Groeneveld

Stichting Pameijer in Rotterdam ondersteunt iedereen voor wie meedoen aan de maatschappij lastig is. Bremen Bouwadviseurs ondersteunt o.a. door middel van detachering het facilitair bureau huisvesting, waarbij wij op projectbasis werken aan vervanging en uitbreiding van de huisvesting. Het project in de Rotterdamse Mackaystraat werd in 2018 officieel geopend door burgemeester Aboutaleb.


Rivierduinen, Leiden

opdrachtgever:GGZ Rivierduinen, Leiden
periode:2003-heden
stichtingskosten:Vertrouwelijk
projectleider:ing. Daniel Delfin Goncalves

GGZ Rivierduinen biedt vele vormen van geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, volwassenen en ouderen in het noorden en midden van Zuid-Holland en staat voor Beter binnen Bereik. De zorg van GGZ Rivierduinen is op maat, deskundig, betrokken en dichtbij.
Deze zorg vindt plaats op diverse locaties, zoals Alphen aan den Rijn, Gouda, Katwijk, Leiden, Leidschendam, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Voorhout en Zoetermeer. Wij ondersteunen de afdeling Huisvesting op diverse onderdelen op zowel bouwkundig als installatietechnisch gebied.


Rotterdam
Westerstraat 56
3016 DJ Rotterdam
tel. (010) 750 35 85

Maanstaete
Parallelweg 2B
Postbus 528
6400 AM Heerlen
tel. (045) 571 39 39

info@bremenba.nl